About

Vores grundtanke da vi startede My Roots var at handle med produkter til afro/kruset/tørt hår(frizzy), da vi selv har haft svært ved at finde rigtigt gode produkter og generelt har brugt lang tid på at finde dem. Derfor var ideen at kunne tilbyde de samme produkter på en dansk side men efterhånden som vi researchede efter produkter blev ideen mere fokuseret omkring at kunne tilbyde unikke beauty produkter til alle grundet vores store passion for kvalitetsprodukter inden for skønhed qua de år hvor vi har arbejdet i beautybranchen.

Det er vores klare mission at de produkter vi tilbyder ikke skal være produkter, du kan få alle steder og samtidig skal de  helst være så naturlige som mulige – meget gerne helt uden tilsætningsstoffer og parabener. My Roots er derfor blevet til en side, der tilbyder unikke skønhedsprodukter til både hud og hår og vores målgruppe i dag er alle, der går op i bruge de bedste og mest miljøvenlige mærker i beauty branchen inden for mærker, der ikke findes på alle hylder i Danmark.

Mange af de produkter du kan købe hos My Roots er prisvindende produkter fra de store velkendte beautyblade og rigtigt mange af produkterne er derfor også brugt af berømtheder inden for film og mode. Vi bruger endvidere megen tid på at researche omkring nye trends og produkter og vil gerne hurtigt kunne tilbyde vores kunder det nyeste inden for beautybranchen.

Vi håber du finder hvad du søger – hvis ikke er du meget velkommen til at kontakte os. Hvis du kender et produkt vi ikke fører og som du mener passer til My Roots konceptet er du selvfølgelig også meget velkommen til kontakte os. Generelt modtages både ris og ros med glæde.