Lucy in Disguise

Sangeren Lily Allen og hendes søster/ forretningspartner Sarah Owen åbnede sidste år deres egen vintage tøj butik i London på Covent Garden, som gør det muligt for kunder at leje eller købe vintage stykker til overkommelige priser. Butikken  ‘Lucy in Disguise “(genialt navn) er også udstyret med et slag blowdry bar og en vintage salon

Lucy in Disguise har lanceret en ny serie af finurlige designs og håndplukkede vintage stykker som er helt fantastiske. Jeg elsker denne blanding af  forskellige elementer fra Lucy in Disguise Vintage side Se mere her.

 

 

This entry was posted in Fashion, Lifestyle, News. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>